Menu Luk

Vilkår og Betingelser

Aftalevilkår og betingelser for online tilmelding og køb af billet til Drawing Marathon International:

Drawing Marathon International ønsker naturligvis at du trygt og sikkert kan købe din billet gennem vores site. Nedenstående er et overblik over vores anbefalinger og aftalevilkår, samt betalingsbetingelser, når du deltager og handler via vores site. Har du tvivlsspørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Drawing Marathon International kan ikke drages til ansvar for deltagernes eventuelle pådrager af skader eller gener under afvikling af marathon. Drawing Marathon International er ikke ansvarlig for 3. mands handlinger, herunder handlinger fra andre deltagere, før, under og efter marathon.

Børn og unge:

Er du under 15 år, anbefaler vi, at du har fået lov til at deltage, samt fotografere og optage videoer og deling heraf, af dine forældre.

IT:

Drawing Marathon International kan ikke drages til ansvarlig for udfordringer opstået på grund af digitale udfordringer, online-system-problemer, strømsvigt m.m. Ej heller kan Drawing Marathon International drages til ansvar for (I)nationale lovgivninger eller hvis Drawing Marathon Internationales regler og anbefalinger ikke bliver overholdt.

Information om ret til fotografering og videooptagelser:

Som deltager er det tilladt at fotografere og filme, men udelukkende til privat brug. Er du fotograf skal du have tilladelse til at fotografere og filme til erhvervsmæssigt eller offentligt brug. Dette gælder både før, under og efter eventen. Kontakt os for nærmere information og akkrediteringsmuligheder. Drawing Marathon International tager ikke ansvar for den enkelte deltagers egne billeder, videooptagelser eller kunstværker, og ej heller brug og deling heraf. Vi opfordrer til at behandle al sådant materiale med respekt og empati for andre.

Information om brug af billeder, videooptagelser og kunstværker

Når du deltager i et af Drawing Marathon Internationals events, vil deltagerne taget billeder og video af deltagere og kunstværker, under events. Ved køb af en Drawing Marathon International billet, eller gratis deltagelse accepteres det, at Drawing Marathon International kan benytte billeder, film, samt billeder og film af kunstværker fra før, under og efter eventen i markedsføringssammenhænge f.eks. på sociale medier.

Persondatapolitik:

Drawing Marathon International indhenter kun oplysninger til at behandle din tilmelding til et af vores events. Oplysningerne vil naturligvis aldrig blive viderebragt eller solgt til tredjepart.

Ønsker du at deltage som DMI-VIP-deltager benyttes kun de oplysninger der er nødvendige og som du oplyser må bruges på din profil. Drawing Marathon International tager ikke ansvar for den enkelte deltagers oplysninger, hvor deltager selv har tilkendegivet at oplysningerne må bruges i DMI-VIP-sammenhæng.

Betaling, priser og ekspeditionsgebyr:

Betalingen for din deltagelse vil blive trukket på det oplyste kreditkort. Hvis intet andet er nævnt er priser inkl. moms og andre afgifter så som told m.m. Du kan se de gældende priser hos vores billet-udbyder.

Fortrydelsesret og refundering:

Du kan ikke fortryde eller refundere dit køb af en Drawing Marathon International billet. Drawing Marathon International anses som værende en rekreativ fritidsaktivitet, og er derfor ikke omfattet af de almene fortrydelsesregler omkring køb på internettet jf. Lov om Forbrugeraftaler. Du kan med andre ord ikke få dine penge retur, når du først har købt din billet, medmindre eventen bliver aflyst.

Aflysning eller udskydelse af event:

Hvis et event bliver aflyst og der ikke annonceres en ny event-dato, er du berettiget til at få refunderet din billet og få pengene tilbage. Der gøres opmærksom på, at transaktions- og ekspeditionsgebyr ikke tilbagebetales. Hvis eventen er gratis eller du er gratis deltager har du ingen returrettigheder. Såfremt et eventen bliver udskudt forbeholder Drawing Marathon International sig retten til at rykke dato for afvikling med op til 3 måneder. Ved ændring af dato for afvikling tilbydes du at deltage ved eventen på nye dato, men der tilbydes ikke refundering af billet.

Forbehold for fejl og mangler:

Drawing Marathon International tager forbehold for eventuelle fejl og mangler i priser, datoer eller arrangementsbeskrivelser.

Kontaktinformation og kundeservice:

Drawing Marathon International

Stockholmsgade 33

DK-2100 København Ø

Mail: denmark@thecolorrun.com

DER TAGES FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER I OVENSTÅENDE BETINGELSER

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *