Menu Luk

Corporate Responsibility

Corporate Responsibility

VI VIL GERNE GØRE EN FORSKEL

Drawing Marathon International fokuserer på dit helbred

DMI”CHR” (Corporate Human Responsibility): Drawing Marathon International har fokus ikke kun på din tegning, men også på hvordan du har det. Derfor har vi inviteret en hjerneforsker, en psykolog og en kok til at bidrage med deres forståelse af vores helbred i kombination med tegning og kunstnerisk frembringelse. Derfor får du fx mulighed for at tilkøbe en menu som skal styrke dig under tegneeventen. Bestil her.

Teamet i Drawing Marathon International har fokus på kultur

DMI”CCR” (Corporate Culturel Responsibility): I vores nutidige digitaliserede univers er der en gammel, meget værdifuld verden og nogle gamle smukke håndværk der er ved at gå tabt og helt glemt. Håndarbejde, altså håndens arbejde eller tilblivelse af produkter med hænderne, er beskæftigelse der er på retur. Det kan være træarbejde, broderi, fluebinding, bogbinding, kurveflet og for så vidt også tegning.

Mennesker der mister eller få frataget mulighed for at være tilgængelig på diverse (sociale) medier, streaming m.m. mister ofte deres identitet og vigtigst af alt: de bliver rastløse fordi de ikke kan beskæftige sig selv. Digitaliseringen af vores sociale liv, medføre en udeblivelse af sanselighed, produktion og den samhørighed som de gamle håndværk var mester i, fordi det bragt mennesker sammen omkring en færdighed man mestrede og var stolt af.

Vi håber på at Drawing Marathon International kan være med til at bringe værdier ind i fællesskaber som binder os sammen – på tværs af alle kulturelle forskelle. Vi håber at eventen kan inspirere det enkelte menneske mod et rigt og kreativt liv. Vi håber at kunne frembringe værdisæt der kombinerer det nye i verden vi ser frem til og binder det sammen med en sanselighed som kun håndens arbejde kan frembringe.

Drawing Marathon International vil gerne støtte kreativitet i samfundet

DMI”CSR” (Corporate Social Responsibility): Drawing Marathon International vil gerne bidrage til kreative processer rundt om i verden. Derfor er det Drawing Marathon Internationals intention, at støtte med projekter der fremmer kreativiteten i miljøer, hvor det kan synes svært at få integreret. Projektets formål er også at fremme børns interesse for tegning, kunst og kreativitet, samt socialt fællesskab.

Drawing Marathon International udvælger årligt et kreativt projekt der bliver realiseret i forhold til udsatte børn, det til daglig ikke har mulighed for eller overskud til at indgå i kreative sammenhænge. Da kreativitet er en at af menneskets ressourcer, anser vi det for vigtigt at bidrage med ideer til hvorledes kreativitet kan indgå i hverdagen på et niveau som bidrager til det enkeltes menneskes selvforståelse og komfortzone, samt for samfundsstrukturen som helhed. Du kan følge og få inspiration fra vores projekter her på sitet.

I 2019 støtter Drawing Marathon International et kreativt projekt gemmeført af en af vores ambassadører. Det udvalgte projekt er udarbejdet til DK “Julemærkehjemmet“.


Hvem er vi

Bag Drawing Marathon International er kreativ direktør Nor Sisden for Akademisk Skoler i Copenhagen. Bag sig har hun et team, som supporter Drawing Marathon International brandet.

Vores historie

Den første Drawing Marathon/DK blev afholdt i Copenhagen i 1995. Drawing Marathon/DK blev i 2017 et online event. Det første Drawing Marathon/DK var tænkt som en undersøgelse af, hvornår på dagen Akademiets studerende var mest kreative, når de arbejdede under pres. Resultatet blev, at de fleste arbejdede bedst om formiddagen, men hyggede sig mest om aftenen. Og det var de to faktorer der blev mikset sammen til forskudt oplevelse af ens præstationsevne.

Vores vision

Vi håber med Drawing Marathon International bliver en god dag for dig der deltager. Vores vision er at Drawing Marathon International, som er en “online” happening, efter endt deltagelse for dig/Jer som gruppe vil inspirere og udvikler sig til en “nonline” beskæftigelse. Målet er at blive verdens bedste medie i forhold til at udveksle kreative ideer til kunstnerisk frembringelse på et uhøjtideligt niveau – hvor glæde og sammenhold er i fokus og ikke mindst, at etablere international kontakt mellem udøvende kunstnere, uøvede såvel som professionelle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *