Menu Luk

DRAWING FOR LIFE

Drawing Marathon / DrawOn International fokus på socialt, menneskeligt og kulturelt ansvar. Vi vil støtte kreativitet i samfundet med konkrete projekter, og samtidigt har vi fokus på individet – dvs. på dig, din trivsel og dit helbred.

Corporate Social Responsibility (CSR)

DrawOn International vil gerne bidrage til kreative processer rundt om i verden. Derfor er det DrawOn International intention at støtte med projekter der fremme kreativiteten i miljøer, hvor det kan synes svært at få integreret. Projektets formål er at fremme især børns interesse for tegning, kunst og kreativitet, samt sociale fællesskaber.

DrawOn International udvælger årligt et kreativt projekt der bliver realiseret i forhold til udsatte børn, der til dagligt ikke har mulighed for eller overskud til at indgå i kreative sammenhæng. Kreativitet er en af menneskets ressourcer. Derfor anser vi det for vigtigt at bidrage med ideer til hvorledes kreativitet kan indgå i hverdagen, på et niveau som bidrager ikke alene til det enkelte menneskes selvforståelse og komfortzone, men også for samfundsstrukturen som helhed. Du kan følge og få inspiration fra vores projekter her på sitet.

I 2019 støtter DrawOn International et kreativt projekt gennemført af en af vores ambassadører. Det udvalgte projekt 2019 udarbejdes til en, på nuværende tidspunkt ikke offentliggjort gruppe børn i DK. “CORPORATE RESPOASIBILITY PROJEKTET” dokumenteres efter dets afholdelse.

Corporate Human Responsibility (CHR)  

DrawOn International har fokus ikke kun på din tegning, men også på hvordan du har det. Derfor har vi inviteret en hjerneforsker, en psykolog og en kok til at bidrag med deres forståelse af vores helbred i kombination med tegning og kunstnerisk frembringelse.

Corporate Cultural Responsibility (CCR)

I vores nutidige digitaliserede univers er der en gammel meget værdifuld verden og nogle gamle smukke håndværk der er ved at gå tabt og helt glemt. Håndarbejde, altså håndens arbejde eller tilblivelse af produkter med hænderne, er beskæftigelse der på retur. Det kan være træarbejde, broderi, fluebinding, bogbinding, kurveflet og for så vidt også tegning.

Mennesker der mister eller få frataget mulighed for at være tilgængelig på diverse (sociale)medier, streaming m.m. mister ofte deres identitet og vigtigst af alt: de bliver rastløse fordi de ikke kan beskæftige sig selv. Digitaliseringen af vores social liv, medføre en udeblivelse af sanselighed, produktion og den samhørighed som de gamle håndværk var mester i, fordi det bragt mennesker sammen omkring en færdighed man mestrede og var stolt af.

Vi håber på at DrawOn International kan være med til at bringe værdier ind i fællesskaber som binder os sammen – på tværs af alle kulturelle forskelle. Vi håber at dette de kreative udfordringer kan inspirere det enkelte menneske mod et rigt og kreativt liv. Vi håber ligeledes at kunne frembringe værdisæt der kombinerer det nye i verden vi ser frem til og binder det sammen med en sanselighed som kun håndens arbejde kan frembringe.