Menu Close

Tema 2020: “Take care of children, who we are – or once were”.

DRAWING MARATHON INTERNATIONAL inviterer dig til at være med, når en masse kreative voksne og børn tegner på livet løs i et internationalt kunstnerisk e-sport marathon.

Du kan tegne alene eller samle dit eget kreativ netværk og tegne med dem. Ha’ en rigtig sjov dag med en række kreative udfordringer, som du får adgang til her på sitet.

Når du har tilmeldt dig Drawing Marathon HEL- eller HALV-marathon kan du blive Gold-Artist. Du vælger selv om du tegner for alvor eller for sjov. Tegn dit bedst bud.

Din tegningens dag starter lørdag morgen den 25. april 2020.
Du modtager et link til udfordringerne, når du er tilmeldt.
Derefter åbnes tegneopgaverne online – time for time.
Alle der gennemfører modtager et diplom.

DRAWING MARATHON INTERNATIONAL FOR ALLE
Drawing Marathon er et kreativt koncept, der er åben for alle, der gerne vil udfordre sig selv og afprøve personlige kunstneriske evner og sin håndtegnede tegnestil. Om du er øvet eller nybegynder, voksen eller barn – tag fat i dit papir, dine blyanter og farver og vær med. Hent inspiration her: “MATERIALELISTEN“. Du kan læse om andre deltagerfordele, beskrevet under: “KONCEPT”.

DU ARBEJDER I 2D FORMAT MED ALLE TÆNKELIGE MATERIALER, FIGURER, BAGGRUNDE OG KUNST STILARTER – KUN FANTASIER SÆTTER GRÆNSEN.

BLIV VIP-KUNSTNER
DrawOn International er arrangør af dit marathon. Vi bestræber os på at gøre tegnetalenter mere synlige, samt forstærke originalitet og håndværksmæssig kunnen. Som “VIP DELTAGER” bliver du en del af et kunstnerisk netværk, hvis formål er: At styrke kreativitet, kunst, kultur, håndværk og håndens arbejde, på tværs af landegrænser. 

DU MODTAGER DIT EGET STARTNUMMER
Når du “REGISTRERER” dig som deltager får du et personligt startnummer, ligesom til et marathonløb. Under menupunktet “KOM I FORM” kan du læse specialisternes beskrivelse af de positive fordele tegning har på dit helbred, hvis du passer på dig selv – før, under og efter dit kreative marathon. Vi anbefaler at du tager en “selfie” hvor du / I har dit / jeres startnummer på og “poster” det her: “FACEBOOK“. Dine kreative værker poster du på “INSTAGRAM“.

FÅ MASSER AF KREATIV INSPIRATION
Du få masser af kreativ inspiration undervejs og “TEGNEUDFORDRINGERNE/ CHALLENGE” vil holde dig tegnevarm. Hvis det er første gang du tegner, bliver Drawing Marathon en helt unik oplevelse for dig. Er du øvet, bliver du endnu bedre til at tegne. Se “DELTAGER GUIDEN“.

DU KAN DELTAGE I EN TEGNEKONKURRENCE
Hvis du vælger at være med i Drawing Marathons tegnekonkurrence, kan du vinde spændende præmier, såsom titlen som GOLD ARTIST eller GOLD KID, en statuette og et vindercertifikat. Hvis du er én af de seks vindere, får du dit kreative mesterværk eksponeret i Drawing Marathon Internationals “GOLD GALLERI” og på de sociale medier, samt en times gratis online Art Coaching. Juryen er DrawOn Internationals “AMBASSADØRER“. Du skal blot uploade under et “HASHTAG“.

MAKE AMAZING FEE FREE TASK click here!

ANDRE KREATIVE UDFORDRINGER
Drawing Marathon er den første og største af fire årlige kreative og underholdende begivenheder i løbet af 2019. De andre udfordringer er gratis for dig der vil udfordres, lege, inspireres og udvikle sig løbende over et år: “
SOMMERUDFORDRING” “HJERNETRÆNING” “JULEKALENDER“. Brug disse projekter til at skabe glæde og fortælle andre mennesker, at man kan drage fordel af at beskæftige sig med manuelt håndarbejde, såsom tegning.

DRAWING FOR LIFE
DrawOn International, som står bag Drawing Marathon arbejder med “corporate responsibility” i forbindelse med sit “DRAWING FOR LIFE” projekt. Fordi vi engagerer os i dit helbred og vores fælles værdier. DrawOn International støtter, med et kreativt projekt, der hjælper børn og unge i deres udvikling. Vi vil gerne gøre en forskel og drage erfaring fra marathon 2019 og byde ind med et konkret kreativt projekt for udsatte børn i Danmark og med tiden i hele verden. Det kreative “CORPORATE RESPONSIBILITY PROJEKT” vil blive beskrevet, når det er afviklet.