Menu Luk

KOM I FORM

Vi er interesseret i dit helbred

DMI-teamet interesseret i hvordan du bedst kan kombinere en sund livsstil med kreativt arbejde.

Vores vision er at Drawing Marathon inspirere til en sund og kreativ udvikler.

FACEBOOK

Målet er at blive verdens bedste medie i forhold til at udveksle kreative ideer til kunstnerisk frembringelse på et uhøjtideligt niveau – hvor glæde og sammenhold er i fokus og ikke mindst, at etablere international kontakt mellem udøvende kunstnere, såvel som professionelle. 

Formålet med at få input fra andre miljøer end det kunstneriske, samt den videnskabelige verden er: at sætte spot på de kvaliteter, som kreativt virke og tegning giver det enkelte menneske på et personligt plan, samt hvordan det kan bidrage til fællesoplevelser og sammenhold. Men også, at dit helbred – i form af en livsstil med omtanke og sund kost – bidrager til et generelt godt liv for lige præcis dig.

AMBASSADØR-FOR LIVSSTIL

Drawing Marathon vil fremover knytte flere og flere specialister til konceptet og inspirere til sund livsstil.

Drawing Marathons direktør Nor Sisden er flittig sportsudøver og kunstner på en gang. Hun fortæller, at samspillet mellem hjerne, psyke, kost og livsstil er vigtige faktorer, når man presser sig selv.

Du skal forberede dig på, at du skal indlægge din egne pauser på tegne-marathon-dagen. Som til ethvert klassisk marathon, skal du huske at drikke rigeligt, spise bananer og i øvrigt være fyldt med både proteiner og kulhydrater + lidt til den søde tand, så du ikke går sukkerkold.

KOST I FORBINDELSE MED DIT TEGNE-MARATHON

Når du tegner sidder du stille meget længe, mens hjerne og psyke udfordres. Alle aktive kropsfunktioner er muskelanstrengelse, derfor skal hjernen have tilført den nødvendige energi og væske. Du kan finde et utal af kostplaner og opskrifter i forbindelse med fest/hverdagsmad og kostvejledninger til sportsudøvelse, både i magasiner, bøger og på websites.

Du kan fx lade dig inspirere af de mange websites og apps med vejledning om kost – og sammensætte din egen supersunde kostplan.

Vi anbefaler at du kun drikker vand, the og måske lidt kaffe når hjernen skal have en ekstra kvikker. Søde drikke i mindre mængder, er godt i form at juice eller smoothies med frugt og bær, da du får også vitaminer og mineraler.

Groft brød, evt. pasta og kartofler kombineret med lyst kød, samt masser af grøntsager.

Hold dig til snaks i form af nødder, frø, frugt og evt. mørk chokolade

Hvis du ikke allerede har fundet en kostvejledning, kan du finde en på web.

Vi ønsker dig en god, sjov og sund overskudsdag.