Menu Luk

SOMMER – EN KUNST UGE

Her kan du finde en juli udfordring, med inspiration til flere små kreative tegneprojekter, som du kan udføre og få glæde af.

Det er gratis at deltage i sommer-tegne-udfordringen.
Med inklusion af daglig refleksion har du i alt 7 dage til at skabe dit værk. Du kan starte dit kunstneriske arbejde, når det passer dig bedst og selv tælle dig frem til slutdatoen 7 dage derefter. Herefter poster du dit værk på det sociale medie Instagram under hashtag #joindrawon #drawingsummerart

TITEL: NATUREN FRA TO PERSPEKTIVER

Opgavens materialevalg:
Du bestemmer selv, hvilke materialer du vil arbejde med. Vi anbefaler, at du arbejder i 2D-format. Vi lægger op til, at det primært er håndens arbejde, der bliver postet – og ikke digitalværker.

Opgavens art:
Du inviteres ind i et kunstnerisk univers, hvor du skal skabe et fantastisk kunstværk. Du inspireres til at tilføre en form for ”storytelling” i dit værk. Når dit kunstværk har et stærkt visuelt udtryk – samtidig med en fortællende historie – da står dit billedværk som et samlet hele. Når du er færdig, er dit værk klar til at blive modtaget af nye øjne og åbne op for spændende fortolkninger.

Opgavens præmis:
Du får til opgave at skabe et billede, der har en indbygget historie. Billedet skal samtidig være åbent for beskuerens egen fortælling.

Opgavens inspiration:
Du skal tegne/male et univers fra naturen eller et naturfænomen, som fascinerer dig, eller som du kender fx fra en rejse, du har foretaget. Billedet skal udtrykke uberørt natur og skal samtidig vidne om en tilstedeværelse af en menneskelig følelse. Billedet består af to rum, det ydre og det indre. Et af rummene er din ”storytelling”; i det andet rum inviteres nye beskuere til at videreføre historien. Rummene kan udføres konkret eller metaforisk.

Sommer opgaven 2019 slutter den 31. juli. Skulle du blive inspireret til en serie af værker af hver 7 dages varighed, er du velkommen til at fortsætte og poste din kunst med #joindrawon

Det er gratis at deltage i sommer-tegne-udfordringen. Du kan uploade med hashtag: #joindrawon